• Lorem ipsum

Spinnen bestrijden

Alles tegen overlast van spinnen vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel: voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
Spinnen bestrijden

Spinnen verjagen

Heb je een spinnenplaag? Bij Dutch Top Animal vind je de juiste producten om ongedierte zoals spinnen te bestrijden. Zorg er ten eerste voor dat je consequent spinnenwebben in gebouwen, objecten, vaartuigen en in huis weghaalt. Op die manier ontmoedig je spinnen om te blijven. Gebruik bijvoorbeeld Impressed Web Free voor een optimale oppervlaktereiniging. Na een behandeling is het oppervlak bedekt met een vuilafstotende beschermlaag zodat de spinnenwebben niet meer hechten en de spin weggaat. Deze manier van spinnenbestrijding garandeert een heel jaar een spinvrij huis.

Insecticide voor de bestrijding van spinnen

Een andere optie is een insecticide spray toepassen. Met een insecticide spray verdelg je de spinnen direct en heb je binnen de kortste keren geen last meer van dit ongedierte. Naast het verdelgen van spinnen is dit middel ook effectief voor de bestrijding van andere kruipende insecten, vliegen en vrij hangende wespennesten.