• Lorem ipsum

Kruipende insecten bestrijden

Alles tegen overlast van kruipende insecten vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel: voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
Kruipende insecten bestrijden

Bestrijdingsmiddelen tegen mieren

Bij Dutch Top Animal vind je de juiste producten om kruipende insecten zoals mieren en kakkerlakken te bestrijden. Mieren zijn te bestrijden met speciale bestrijdingsmiddelen als mierenkorrels, mierenspray, lokdoosjes of mierenpoeder. Mierendoosjes zijn het breedst inzetbaar, zorg er alleen voor dat ze niet nat worden. Mierenpoeder is een ander effectief middel tegen mieren. Dit is vooral handig als het mierenprobleem vaker terugkeert. Je hoeft slechts een klein beetje poeder te gebruiken om een geheel mierennest binnen enkele dagen uit te roeien. Het poeder strooi je bij de ingangen van een mierennest. De mieren nemen het dan zelf mee naar binnen.  

Bestrijdingsmiddelen tegen kakkerlakken

Bij een kakkerlakkenplaag heb je geen andere keuze dan een goede bestrijding. Dit ongedierte zal namelijk nooit uit zichzelf weer verdwijnen en kan zich alleen maar gaan uitbreiden. Zonder een kakkerlakkenbestrijding kan de kakkerlakkenfamilie uitgroeien tot bizarre aantallen, een nachtmerrie voor de meeste mensen. Het bestrijden van dit ongedierte doe je met een kakkerlakkenlijmval of kakkerlakken lokdoos.

Lijmvallen zijn een effectieve methode, mits je deze goed plaatst. Dit zijn kartonnen doosjes waar een lijmplankje in zit. Dit lijmplankje bevat lokstof waar de kakkerlak op af komt. Door de lijm blijft de kakkerlak vastzitten. De kakkerlakken lokdoos heeft vaak twee verdiepingen en meerdere inloopopeningen. Door lokstof in de val te leggen, komt de kakkerlak op de val af en zal naar binnen kruipen. Een gevangen kakkerlak trekt weer andere kakkerlakken aan die uiteindelijk hetzelfde zullen gaan doen. Als het goed is heb je de volgende dag een doosje vol kakkerlakken.