• Lorem ipsum

Alles tegen diarree bij koeien en voor een goede darmwerking

Alles voor diarree en darmen vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel: voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
Alles tegen diarree bij koeien en voor een goede darmwerking

Alles voor een goede spijsvertering

Bij Dutch Top Animal vind je de juiste ondersteuning voor de darmen en tegen diarree van jouw rundvee. Problemen met darmen bij runderen zijn vaak te voorkomen met de juiste voeding. Bijvoorbeeld structuurrijk voedsel is erg belangrijk. Maar als het nodig is, kunnen er middelen gebruikt worden die de spijsvertering ondersteunen. Deze middelen kunnen vaak toegevoegd worden aan het voedsel van het dier. Een voorbeeld hiervan indigestie poeder, dit is toe te passen voor een evenwichtige samenstelling van de bacteriën die zich in de voormagen van runderen bevinden en de stimulering ervan. De poeder is bijvoorbeeld toe te passen bij wisseling van rantsoen, verandering in hoeveelheid of samenstelling van het voer.

Veel voorkomende problemen

Een ander veel voorkomend probleem, bij voornamelijk kalveren, is diarree. In de eerste levensweken is het risico op diarree bij kalveren het grootst. Deze weken zijn bepalend voor de ontwikkeling van het kalf. Het is daarom belangrijk om de weerstand van het kalf te ondersteunen.