• Lorem ipsum

Stimuleert de lichaamsbeweging van je paard

Het beste speelgoed en beloningen vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
Stimuleert de lichaamsbeweging van je paard

Voor een goede band tussen jou en je paard 

Je paard wil, net vele andere dieren, graag spelen. Door regelmatig te spelen met je paard, versterk je de band tussen jou en je paard. Ook voorkomt het dat je paard verveelt raakt en stimuleert de lichaamsbeweging.

Natuurlijk wil je je paard belonen na een pittige training. Dutch Top Animal heeft daarvoor tal van speeltjes in het assortiment waarmee jij je paard op een gezonde manier kunt belonen. Zo zijn er natuurlijk speciale brokjes te verkrijgen, maar ook extra lekkere likstenen. Hiermee kun je je paard niet alleen verwennen, maar zorg je er ook voor dat hij zich niet verveelt en zich uren kan vermaken.

Wie zijn of haar paard echt wil verwennen geeft hem een power play ball. Deze grote gele bal zorgt ervoor dat dat je paard extra in beweging komt en is moeilijk kapot te bijten. Door de felle gele kleur is deze bal goed te zien voor je paard, omdat hij maar een paar kleuren echt goed kan zien.