• Lorem ipsum

Diverse materialen

Alles op het gebied van halsters, dekens en dekjes vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
Diverse materialen

Halsters, dekens en dekjes 

Als je vaak een ritje maakt op je paard, dan is het fijn om goed materiaal te hebben. Zo is het belangrijk om speciale halsters aan te schaffen die ervoor zorgen dat onverwachts losschieten niet mogelijk is.

Ook een speciaal zadelkussen is aan te raden. Dit is niet alleen fijn voor jou als ruiter, maar ook voor het paard. Wat ook fijn is, is een zadeldek, ook wel een sjabrak genoemd. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar vermindert ook het schuren en beschermt het zadel tegen vuil en zweet.

Voor de wintermaanden 

In de wintermaanden heeft je paard een deken nodig, maar er is wel een verschil tussen geschoren en niet geschoren. Als je paard namelijk geschoren is, dan heeft hij gedurende de winter een deken nodig. Niet geschoren paarden hebben normaliter pas een deken nodig als de buitentemperatuur onder de -5 graden komt.