• Lorem ipsum

Vogel overlast bestrijden

Alles tegen overlast van vogels vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel: voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
Vogel overlast bestrijden

Vervelende overlast van vogels

Er bestaan enorm veel verschillende vogels in de wereld, maar in Nederland hebben we het meeste overlast van meeuwen, duiven, mussen en spreeuwen. De vogelpoep van deze dieren is schadelijk voor verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld de lak van je auto. Ook kan de vogelpoep, met name die van duiven, voor gezondheidsklachten zorgen. Vogels uit je tuin of erf verjagen of weren kan op verschillende manieren, bij Dutch Top Animal vind je de juiste producten om overlast van vogels tegen te gaan: van vogelpinnen tot imitatie vogels.

Vogelpinnen, vogelnetten en vogelwerend lint

Vogelpinnen beletten dat vogels kunnen landen of kunnen nesten op plaatsen waar je dat niet wilt. Zo voorkom je overlast en vervuiling van vogels zoals duiven. Voor het beschermen van fruit, groentes en vijvers, ben je beter af met een vogelnet. Hierbij plaats je gemakkelijk een vogelnet over de plek waar je geen last van vogels wilt hebben. Daarnaast is er ook nog de optie van vogellint, met dit lint wordt voorkomen dat vogels in de buurt komen van ongewenste plekken. De felle kleur en natuurlijke beweging van het lint schrikt vogels af. Na verloop van tijd zullen vogels de plaats gaan vermijden.

Schrikballonnen en vliegers

Vogels verjagen met vliegers die bewegen als echte roofvogels zijn zeer effectief en werken tegen verschillende soorten vogels. De vliegers of ballonnen simuleren de aanwezigheid van de grootste natuurlijke vijand van de meeste vogels; de valk. Het verjaagt effectief duiven, spreeuwen, ganzen en veel andere vogelsoorten zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Bovendien beschermt de verjager gewassen, boomgaarden, daken en parkeerterreinen. Het heeft een afschrikwekkende werking en vogels zullen deze plek vermijden.