• Lorem ipsum

Muizen bestrijden

Alles tegen overlast van muizen vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel: voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
Muizen bestrijden

Bestrijdingsmiddelen tegen muizen

Bij Dutch Top Animal zijn diverse soorten muizenvallen te koop, voor elke situatie is een geschikte soort val beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke muizenval, waarmee iedereen bekend is. Deze val werkt op basis van een lokaas, welke op een soort hefboom wordt geplaatst. Wanneer de muis het lokaas wil pakken, zal de val dichtklappen. Dit gebeurt met een zeer hoge snelheid, waardoor de muis direct dood is.

Muizen bestrijden met gif

Je kunt muizen verdelgen met verschillende soorten gif, zoals speciale gifkorrels die aantrekkelijk zijn voor muizen. Als de muis een bepaalde hoeveelheid van dit gif binnenkrijgt, zal het dier doodgaan. Let bij het gebruik van gif er altijd op dat gif niet open en bloot in de openbare ruimte ligt. Met een muizengif kunnen muizen snel bestreden worden, waardoor wordt voorkomen dat de plaag zich verergert.

Muizen vangen met een lokdoos

Om de muizen te vangen, kan ook gekozen worden voor een lokdoos. Deze lokdozen zijn over het algemeen gemaakt van robuust kunststof, waardoor ze zeer geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Om de muizen te lokken kan gebruik worden gemaakt van een lokmiddel zoals pindakaas, ook kan dit in combinatie met muizengif.