• Lorem ipsum

Molshopen voorkomen

Alles tegen overlast van mollen vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel: voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
Molshopen voorkomen

Bestrijden van mollen op je gazon

Er zijn verschillende manieren om mollen te verjagen. Een eerste optie is een mollenklem, dit is een metalen klem die onder spanning in een mollengang geplaatst kan worden. De klem zal dichtslaan wanneer de mol zich achter de klem bevindt. Let bij het plaatsen van een mollenklem rekening met de plaats. Een mollenklem plaatsen op zonnige plekken heeft weinig zin, aangezien mollen niet tegen zonlicht kunnen. Daarnaast is het belangrijk dat de klem diep genoeg in de grond zit, anders kan de mol er onderdoor graven. Dutch Top Animal heeft verschillende soorten mollenklemmen waaruit je kan kiezen.

Ultrasone en trillende mollenverjagers

Een tweede optie om mollen te verjagen is met een apparaat dat geluid en trillingen de grond in stuurt. De trillingen en het geluid zorgen voor irritatie bij het dier, waardoor ze zullen vertrekken. Hiernaast werkt ook het geluid wat de mollenverjager maakt op het zenuwstelsel van de mol, dit verstoort communicatie en sociaal gedrag.