• Lorem ipsum

Marters verjagen

Alles tegen overlast van marters vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel: voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
Marters verjagen

Steenmarters verjagen

Bij Dutch Top Animal vind je de juiste producten om overlast van marters tegen te gaan. Je kunt de marter verjagen met bijvoorbeeld een ultrasone marterverjager. Dit product kun je aansluiten op een stopcontact of auto-accu, waarna het apparaat zeer hoge geluiden uitzendt. Deze geluiden hoort de mens niet, maar houdt de steenmarter op afstand. Ook kun je gebruik maken van een marterspray: dit product spuit je op oppervlaktes waar je steenmarters uit de buurt van wilt houden. De marters vinden de geur erg onprettig en zullen vervolgens uit de buurt blijven.

Verboden te doden

Het is volgens de wet verboden om steenmarters te bestrijden met gif of op andere manieren te doden. De overtreding hiervan wordt dan ook zeer hard beboet en kan tot gerechtelijke vervolgingen leiden. Bovendien heeft het ook helemaal geen zin, want een soortgenoot zal hoogstwaarschijnlijk de plaats gaan innemen.