• Lorem ipsum

Houtworm/boktor bestrijden

Alles tegen overlast van de houtworm/ boktor vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel: voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
Houtworm/boktor bestrijden

Houtwormen bestrijden, wacht niet te lang!

Bij Dutch Top Animal vind je de juiste producten om ongedierte zoals houtwormen en boktorren te bestrijden. De term houtworm is een verzamelnaam voor verschillende soorten hout borende kevers. Wanneer we over houtworm spreken, dan bedoelen we de larven van houtwormkevers. De volwassen houtwormkevers leven namelijk zelf niet in het hout, het zijn de larven van deze kevers die zich door het hout boren en daarmee grote schade aanrichten. Wacht niet te lang met het bestrijden van houtworm. Je ziet het dan wel niet direct, maar het hout wordt langzaam van binnen helemaal kapot gevreten. De bestrijding van houtworm, voornamelijk in grote houten voorwerpen, is noodzakelijk om uitbreiding van de houtwormkever te voorkomen.

Met chemische middelen houtworm verdelgen

Bij Dutch Top Animal kan je verschillende verdelgingsmiddelen voor houtwormen kopen. De werkzame stof van dit gif is permethrin, dat ook wel bekend staat als de houtwormdood. Permethrin is een natuurlijke variant van insecten gif uit chrysanten dat de houtworm zal verlammen als ze ermee in aanraking komen. Dit voorkomt, bij een juiste toepassing, gedurende lange tijd heraantasting door de houtwormen. Na de behandeling met dit product en goede droging (1-3 dagen) kan het hout worden geverfd.