• Lorem ipsum

De beste voeding voor je hond

Het beste hondenvoer vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
De beste voeding voor je hond

De juiste voeding voorkomt ziektes

De juiste voeding voor je hond is enorm belangrijk voor de algehele gezondheid van je trouwe viervoeter. Met het juiste voer heb je een grote invloed op het leven van je hond. Niet alleen kan verkeerd voedsel leiden tot overgewicht, maar ook andere ziektes zoals diabetes, hart- en vaatziekten, nierziekten en zelfs kanker.

Welk voer past het beste bij mijn hond? 

Het is per hond afhankelijk welk voer het beste bij hem of haar past. Factoren als grootte, leeftijd en gewicht spelen een rol bij de keuze van het juiste voer. Voor pups is het noodzakelijk dat ze voedsel krijgen wat aan de hoge energiebehoefte voldoet. Na 6 tot 18 maanden dient je hond over te stappen naar volwassen voedsel. Hierbij is het goed om te kijken naar wat je hond nodig heeft qua energie. Ook dit is weer afhankelijk van geslacht, leeftijd en activiteiten. Voor een ‘gewone’ familiehond kun je ruwweg de benodigde energiehoeveelheid berekenen: Je hond heeft namelijk 57 kcal voeding nodig per kilogram lichaamsgewicht.

Belangrijke voedingsstoffen 

Hondenvoer dient wel enkele belangrijke voedingsstoffen nodig: Proteïnen, vetten, koolhydraten, vitamine en sporenelementen. Hierdoor krijgt je hond niet alleen de nodige energie, maar het juiste voer is ook nog eens goed voor zijn vitale functies.

Bij Dutch Top Animals hebben we het juiste voer hoog in het vaandel staan. Voor pups tot volwassen honden, er is voldoende keuze. Daarnaast hebben we ook tal van manieren om het voedsel goed op te slaan.