• Lorem ipsum

De beste supplementen voor je hond

De beste supplementen voor je hond vind je bij Dutch Top Animal. Een bestelling via onze site is makkelijk en snel. Bestel je boven de €45,-? Dan is verzending ook nog eens gratis.

Geen producten gevonden...
De beste supplementen voor je hond

Voeding is belangrijk voor je hond 

Goede voeding is belangrijk voor je hond, maar met supplementen kun je voorkomen dat je hond een tekort aan essentiële vitaminen en voedingsstoffen krijgt. Een gebrek hiervan is slecht voor de gezondheid van je hond. Veel hondenvoer missen juist die essentiële toevoegingen of hebben er veel te weinig van. Ook bevat veel voer over te veel vet waardoor veel honden een verhoogd risico op hartziektes, kanker en suikerziekte hebben.

Helpt stijve spieren te voorkomen 

Met de juiste supplementen help je de gezondheid van je hond te verbeteren. Ook voor honden die last hebben van stijve spieren door bijvoorbeeld te weinig beweging, kunnen veel hebben aan supplementen. Dan is het wel belangrijk dat je een supplement geeft met voldoende vitaminen, mineralen en aminozuren.

Verschillende soorten supplementen 

Dutch Top Animal heeft diverse supplementen speciaal voor de groei van je jonge hond, de spijsvertering of de gewrichten. Ook zorgen supplementen voor een verbeterde weerstand en helpt het bij stresssituaties. In een goed dieet gaan reguliere voeding en supplementen dus hand in hand. Dutch Top Animal verkoopt niet alleen in tabletvorm, maar ook als olie en in poedervorm.